Management tipic românesc: Dinamo plăteşte un fotbalist mediocru cu o sumă colosală. Rednic a dezvăluit totul de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomislav Gomelt (23 de ani)
Tomislav Gomelt (23 de ani)

Până şi Mircea Rednic, venit, într-o primă fază, cu mult entuziasm şi cu gândul la play-off, pare că s-a convins că lotul actual e unul fără perspectivă.

După ultimele meciuri, tehnicianul de 56 de ani şi-a criticat tot mai apăsat elevii, iar discursul său de după umilinţa cu CFR Cluj a fost cel mai virulent de până acum.

„Nu credeam că o să mă aflu în această situaţie cu Dinamo. Nu-mi explic! Să câştigi 155.000 de euro doar că te antrenezi. Avem în lot un astfel de jucător (n.r. – S-a vehiculat că s-a referit la Gomelt). Pe el nu-l interesează. Câştigă echipa sau nu câştigă, el ia banii aceştia. Cum poţi să faci aşa ceva? Eu am rămas surprins, am zis că e o glumă, dar nu e o glumă. Şi când joacă nu se vede diferenţa. E un salariu bun pentru România. E un salariu bun şi pentru Belgia. Eu ştiu ce salarii erau la Mouscron. Marele Teddy (n.r – Mezague, pus pe liber între timp de Dinamo) care a ajuns aici avea 3.000 de euro pe lună în Belgia şi aici avea de trei ori mai mult“, a povestit Rednic, vizibil descumpănit.

„Supărarea mea e că jucători de la care se aşteaptă foarte mult nu fac diferenţa. Mă refer mai ales la fotbaliştii străini. Ei fac diferenţa, dar în sens invers. Se comit erori ca în curtea şcolii, impardonabile“, a continuat tehnicianul dinamovist. 

Întrebat despre şansele la play-off, Rednic a explicat: „Când vom ajunge în ultima etapă din sezonul regulat vom vedea dacă mai avem sau nu şanse la play-off. Sper să scoatem măcar şapte puncte din aceste trei meciuri rămase în acest an“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite