Dinamo, „mâncată la micul dejun“ de Ianis Hagi: Declaraţie genială a fiului „Regelui“ după cel mai bun meci din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

După câţiva ani în care a fost promovat intens de tatăl său, Ianis Hagi (20 de ani) s-a ridicat pentru prima dată la nivelul laudelor primite din partea „Regelui“.

În faţa unei echipe a lui Dinamo pe care, acum câteva săptămâni, Dumitru Dragomir a descris-o ca fiind cea mai slabă din Liga I, fiul lui Gheorghe Hagi a făcut, cu siguranţă, cel mai bun meci al carierei de până acum. 

Încă din primele minute, Viitorul ar fi trebuit să primească un penalty la o pătrundere a lui Ianis în careu. Centralul Horaţiu Feşnic a văzut însă exact invers şi a acordat fault în atac! Eroarea sa n-a mai contat, fiindcă, aproape imediat, un şut violent al lui Ianis a fost trimis în bară de Penedo, iar Drăguş, pe fază, a marcat pentru 1-0 (4). „Câinii“ au egalat prin Montini (13), însă, chiar şi la 1-1, era evident că Viitorul e echipa mai bună. 

Iar atunci când Horaţiu Feşnic l-a eliminat gratuit pe Olteanu (32), acordându-i al doilea „galben“ la un duel cu Ianis Hagi, Dinamo chiar că a căzut complet. S-a făcut 2-1 pentru gazde după doar cinci minute, atunci când Ianis a transformat magistral o lovitură liberă. Iar în partea secundă, Achim (77) şi acelaşi Ianis Hagi (90) au stabilit scorul final: 4-1!

„Sunt fericit că am luat cea mai bună decizie din carieră, când m-am întors acasă. Sunt într-o formă bună, sunt motivat zi de zi de golurile pe care le înscriu, de pasele pe care le dau pentru colegi. Ţelul meu e mult mai mare, sunt la început. Cum spune tatăl meu, sunt abia la <<micul dejun>>“, a spus căpitanul Viitorului după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite