Maftei: „Cine ţipă mai tare are câştig de cauză şi are parte de arbitraje favorabile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi antrenorul Unirii Urziceni au acuzat arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 2-1.

Ialomiţenii consideră că nu a fost henţ la faza în care Heţegan a acordat penalty Craiovei, oltenii egalând şi intrând în meci.

Cu toate acestea, atât antrenorul Grigorie, cât şi căpitanul Maftei, s-au dovedit fair-play, considerând că Universitatea a fost echipa mai bună.

Nu dau vina pe arbitraj, nu vreau să iau nimic din meritele Craiovei, eu am ceva de zis doar despre faza penalty-ului, care nu a fost. Nu am ce să le reproşez elevilor mei. Ce să le reproşez? Că şi-au dat viaţa şi că multe faze au fost interpretate eronat“, a spus Octavian Grigore după meci.

Noi am fost cu ocaziile şi ei cu golurile. Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva după ce domnul Piţurcă a ţipat la arbitru, e normal ca dânsul să îşi apere echipa. Noi am încercat să ţinem de rezultat, să nu mai primim încă un gol, dar nu am putut. Mehmedovici a zis că nu a fost penalty, iar el nu prea minte. Asta e, cine ţipă mai tare are câştig de cauză şi are parte de arbitraje favorabile. Nu dăm vina pe arbitru, Craiova a fost mai bună, asta e“, a spus şi Vasile Maftei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite