"Lupii" au fost la un pas de o victorie istorică în Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Surugiu
Florin Surugiu

Fără o serie de jucători exponenţiali, mulţi titulari în naţională, selecţionata de rugby "Lupii" Bucureşti a pierdut cu 13-24 (6-12), astăzi, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, meciul cu echipa engleză de primă ligă Worcester Warriors. Sâmbăta viitoare, în Insulă, se va disputa meciul revanşă.

Cu numeroşi jucători tineri în componenţă, selecţionata Bucureştiului a jucat cu mult curaj, reuşind să înscrie un eseu în minutul 56, prin Florin Surugiu, care a împlinit astăzi 27 de ani. Încercarea a fost trasformată de Florin Vlaicu astfel că "Lupii" au preluat conducerea cu 13-12.

Până în acel moment, meciul a fost echilibrat. Bucureştiul marcase din două penalităţi, prin acelaşi Vlaicu (min. 10 şi 23), iar Worcester reuşise două încercari prin Josh Drauniniu şi Jake Abbott, prima fiind transformată de Danny Gray.

Cartonaşele galbene (eliminări pentru 10 minute) văzute de Marian Apostol (min. 60) şi Ben Gulliver (min. 61) au lăsat spaţii mai mari pe teren, de ele profitând englezii, care au revenit la conducere (17-13) în minutul 67, când Andy Short a culcat balonul în terenul de ţintă al românilor.

Selecţionata Bucureştiului a ratat câteva ocazii de a înscrie eseu. Şi, aşa cum se întâmplă de obicei, tot englezii au pus puncte pe tabelă, prin acelaşi Abott, care a marcat încercare chiar la ultima fază a meciului. Andy Goode a transformat şi Worcester a câştigat cu 24-13.

Reprezentanta noastră în Challenge Cup a ratat astfel nu numai o victorie istorică - singurul succes românesc în eurocupe, contra englezilor, l-a reuşit Dinamo, în 1996, în faţa lui Bristol -, ci şi punctul bonus defensiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite