Lovitură de teatru la Viitorul! Hagi s-a retras de pe banca tehnică a echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Viitorul a fost una dintre revelaţiile acestui sezon chiar dacă în ultima parte a campionatului n-a mai avut rezultatele din toamnă.

Calificată chiar şi matematic în preliminariile Ligii Europa, viitorul a fost părăsită azi de pe banca tehnică de Gicp Hagi. Patronul şi antrenorul echipei de la malul mării a decis să nu mai stea pe banca tehnică până la finalul sezonului, această misiune revenindu-i lui Cătălin Anghel, care era antrenor secund.

"Gică a decis ca pentru ultimele patru ale sezonului să nu mai antreneze echipa. Vrea să stea în tribună şi să urmărească echipa de sus, să vadă cu mai puţină presiune şi stres cum e aşezată echipa şi ce randament dau jucătorii. Atunci va decide cine merită să mai rămâne şi cine va urma un alt drum.Există oferte extrem de interesante pentru Gheorghe Hagi, care nu s-au încheiat. Eu ştiu că a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a rămas în picioare. Are şi Turcia o ofertă foarte interesantă şi nu e uşor să ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gândeşte", a declarat managerul Viitorului, Cristian Bivolaru la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite