Laurent Blanc: "Franţa trebuie să facă un meci mare pentru a elimina Spania!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, "dezamăgit" de înfrângerea cu Suedia, scor 0-2 şi de locul doi în grupa D de la Euro-2012, a declarat că francezii trebuie să facă un "meci mare" pentru a elimina Spania, campioana mondială şi europeană, în sferturile turneului final.

"Ne aşteptam la un meci dificil, ne-am pregătit, dar nu ne aşteptam totuşi să fie atât de greu. Suedia a jucat cu inima. A fost mai bine pregătită şi are un jucător care face diferenţa (n.r. - Ibrahimovici). Suntem extrem de dezamăgiţi, dar atunci când pierzi nu ai făcut cea mai bună echipă. Trebuie să ne păstrăm optimismul. Spania este o echipă foarte bună şi are o zi de odihnă în plus. Va trebui să facem un meci mare pentru a învinge Spania şi după partida cu Suedia este greu imaginat acest lucru. Dar vom lupta", a declarat Blanc.

Echipa naţională a Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, deşi a fost învinsă, marţi, la Kiev, cu scorul de 2-0 (0-0), de reprezentativa Suediei, în ultima etapă a grupei D a competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ibrahimovici '54 şi Larsson '90+1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite