Laura Flessel: "Îmi vor lipsi stresul, strategia de concurs după ce voi renunţa scrimă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desemnată portdrapel al delegaţiei Franţei la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, Laura Flessel mărturiseşte în cotidianul "L'Equipe" că în seara de 30 iulie, în care îşi va încheia cariera, va plânge.

Dublă campioană olimpică, multiplă medaliată la competiţiile internaţionale, spadasina va participa pentru a 5-a oară la cea mai importantă întrecere sportivă din câte se organizează. Flessel a declarat că desemnarea ca portdrapel reprezintă o plăcere în plus pentru ea. "Povestea mea este în urmă. Cariera mea se va încheia în seara de 30 iulie, o dată cu întrecerea individuală. Purtând drapelul le voi mulţumi tuturor celor care m-au înconjurat în toţi aceşti ani: antrenori, colegi, binevoitori... Calificarea mea a fost dură, dar a fost dur pentru toată lumea. Cu toate acestea, eu nu trăiesc în trecut. Vreau să dobor statistica mea. Sunt o eternă nemulţumită".

În vârstă de 40 de ani, Laura Flessel mărturiseşte că după Jocurile Olimpice nu va regăsi emoţia altundeva decât pe planşa de concurs. "Toate acestea îmi vor lipsi: stresul, strategia... Voi avea aceleaşi trăiri, dar le voi exprima într-un alt domeniu. Totul este programat după ce mă voi lăsa de scrimă. Însă voi vorbi despre asta după aceea. Sportivii care s-au lăsat mi-au spus că voi plânge. Ei bine, sunt pregătită să plâng".

Flessel spune că la JO va merge să-i încurajeze şi pe alţi francezi în competiţie. "Sunt o îndrăgostită de sport. Voi duce drapelul. Mă simt, aşadar, îndreptăţită să-i încurajez pe ceilalţi. Voi merge la sporturile de echipă. Îmi plac foarte mult".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite