Articol publicitar

La Fortuna joci online, depui şi retragi cash prin agenţii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu scopul de a facilita accesul jucătorilor la parierea online, Fortuna a introdus o opţiune foarte avantajoasă, de depunere sau retragere a banilor pentru contul online, direct de la ghişeu, de la orice agenţie Fortuna din ţară.

La Fortuna poţi acum să plasezi pariuri online şi pariuri live fără a mai avea nevoie de un card bancar. Pentru a putea utiliza această metodă de depunere/retragere online prin intermediul oricărei agenţii Fortuna, trebuie să ai un cont online pe site-ul nostru, www.efortuna.ro.

Este nevoie doar să mergi într-o agenţie de pariuri sportive Fortuna şi să îi prezinţi operatorului actul de identitate şi numele de utilizator al contului tău online. Specifici suma pe care vrei să o depui. Fondurile depuse în agenţie vor fi disponibile imediat în contul tău de pariere online!

După ce ai câştigat, poţi alege metoda de plată CASHPOINT din contul tău online. Selectează adresa agenţiei de la care vrei să ridici banii şi menţionează suma de bani pe care vrei să o retragi. Vei primi o notificare pe email cu un cod unic al cererii tale şi cu intervalul orar în care poţi veni să ridici banii, fără comisioane. Vii în agenţia Fortuna aleasă de tine, cu codul unic al cererii de retragere şi cu actul de identitate, şi îţi ridici suma de bani!

ATENŢIE!

Suma minimă pentru depunere/retragere acceptată este de 10 lei.

Suma maximă pentru depunere/retragere acceptată este de 30.000 lei.

Pentru a putea efectua retrageri din agenţie trebuie ca înainte să fi făcut cel puţin o depunere în agenţie.

Depunerile/Retragerile pot fi făcute DOAR de TITULARII CONTURILOR DE JOC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite