Kyle Walker, susținut la Euro 2024 și de soție, și de amantă. Oamenii de ordine nu le lasă să se apropie una de alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, și Lauryn Goodman, amanta sa, l-au susținut pe fundașul Angliei la partida încheiată la egalitate cu Danemarca.

Kyle Walker, soția înșelată, Annie Kilner, și amanta aestuia, Lauryn Goodman. Foto news.com.au
Kyle Walker, soția înșelată, Annie Kilner, și amanta aestuia, Lauryn Goodman. Foto news.com.au

Cele două au purtat un război virulent în media timp de mai mulți ani, după ce s-a descoperit că starul de la Manchester City a avut o relație cu Lauryn în timp ce era însurat cu Annie. În luna decembrie, presa britanică dezvăluia că spiritele s-au încins din nou atunci când soția a aflat că Walker, i-a făcut al doilea copil amantei.

Kyle Walker s-a dus la soție după încheierea partidei

La partida a doua a Angliei de la Euro 2024, cele două au stat în sectoare diferite, iar oamenii care se ocupă de securitate din cadrul delegației britanice au stat cu ochii pe Lauryn Goodman, pentru nu a ajunge în preajma soției lui Walker. ”Lauryn poate crea probleme. A fost o discuție privind locul ei în tribune, la aproximativ 100 de metri (n.r.- de Annie Kilner). Annie nu vrea să aibă nicio legătură cu ea.

Echipa de securitate știa de prezența lui Lauryn și a fost pregătită s-o împiedice să ajungă în zona destinată partenerelor fotbaliștilor. A fost ținută la distanță”, a transmis o persoană din anturajul lui Walker, potrivit The Sun. Judecând după faptul fundașul s-a dus la soție după partida de ieri, se pare că cei doi au trecut de problemele din căsătorie.

Anglia are o victorie la limită și un egal în grupă, fiind la un pas de calificarea în optimi la Euro 2024.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite