Keşeru, lăudat de un atacant legendar din Bulgaria, înaintea meciului cu Islanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Convocat de selecţionerul Mirel Rădoi pentru primul baraj de calificare la Euro 2020 (joi, ora 21.45, Pro TV), vârful celor de la Ludogoreţ a fost încurajat de un jucător care a scris istorie la Manchester United.

Dimitar Berbatov a vorbit pentru Betfair despre şansele lui Claudiu Keşerü de a deveni din nou golgheter în campionatul Bulgariei. „Se simte ca acasă la Ludogoreţ şi marchează“, spune bulgarul, care analizează şi o nouă posibilă confruntare între Messi şi Ronaldo în Liga Campionilor.

Ludogoreţ, echipa la care românul joacă din 2015, a început bine sezonul, fiind pe locul 2 în Bulgaria, iar Keşerü a marcat de trei ori în primele şapte meciuri. Berbatov crede că echipa este din nou principala favorită la titlu.

„Cei de la Ludogoreţ vor fi greu de oprit sezonul ăsta, jocul lor este foarte bun şi joacă bine şi în Europa. Rivala lor va fi vechea mea echipă, ŢSKA Sofia, care s-a calificat în Europa League, săptămâna trecută (în aceeaşi grupă cu CFR Cluj) şi care poate fi un adversar serios. Keşerü poate să concureze cu Coureur şi More pentru titlul de golgheter. La Ludogoreţ se simte ca acasă, este iubit şi respectat, şi marchează goluri acolo, deci poate să facă asta şi, cu siguranţă, o va face“.

Messi şi Ronaldo nu şi-au spus ultimul cuvânt

„Este minunat să-i putem vedea pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo jucând împreună încă o data, deşi e clar că nu-i vedem întinerind. Asta e viaţa şi ăsta e fotbalul, dar este în continuare minunat să vezi două legende înfruntându-se. 

Trăim în era lui Ronaldo şi Messi, iar concurenţa dintre ei doi atinge un alt nivel. Messi a trecut printr-o perioadă de vară dificilă, în timp ce Ronaldo continua să marcheze mai multe şi mai multe goluri. Depinde de fiecare din ei cât de mult vor continua. Grija pe care ai avut-o faţă de tine ca profesionist este cea care face diferenţa/ stabileşte cum vor decurge lucrurile, corpul adaptându-se nivelului mare de fitness. Dacă ne uităm la Ibra (n.r. - Zlatan Ibrahimovici), marchează la 39 de ani fără nicio problemă, iar eu ştiu cum era Cristiano la Manchester United şi cum se îngrijea. 

Ţine de Messi şi de Ronaldo cât timp vor mai juca de acum încolo. Amândoi iubesc foarte mult fotbalul şi vor dori să joace cât de mult vor putea. Când se vor retrage ei, va fi cea mai tristă zi din istoria fotbalului. 

Într-o zi Cristiano ar putea spune „suficient”, şi vom fi probabil cu toţii extrem de trişti, însă sper că acel moment nu va veni prea curând. Dacă el se simte bine şi continuă să marcheze, de ce să se oprească? Numele său este un brand în sine şi niciodată nu va trebui să-şi facă griji că nu are o echipă în care să joace. Tinerii jucători pot învăţa atât de multe de la el pentru că este un exemplu care arată că fotbalul nu este întotdeauna despre vârstă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite