JO 2020 Tokyo: Am terminat-o cu tenisul! Ultimele două românce, eliminate incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Olaru - Monica Niculescu
Raluca Olaru - Monica Niculescu

O probă care a dezamăgit, încă înainte de startul Jocurilor Olimpice, din cauza refuzului vedetelor noastre de a se deplasa la Tokyo, s-a şi încheiat deja pentru noi, după primele două runde.

România visa la o medalie olimpică, cucerită de Simona Halep la Tokyo, însă cum aceasta a ratat întrecerea feminină din cauza unei accidentări, totul s-a dus de râpă pentru noi, în această probă.

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 169 WTA) a fost învinsă, astăzi, în turul II, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar la câteva ore distanţă, reprezentantele noastre la dublu au fost învinse şi ele. Vorbim despre perechea formată din Raluca Olaru (40 WTA la dublu) şi Monica Niculescu (58 WTA la dublu).

În turul II, româncele au dat de dublul format din australiencele Perez (50 WTA la dublu) şi Stosur (101 WTA la dublu). Şi la cum a început partida, primul set părea ca şi câştigat de Raluca şi Monica. Pentru că ele s-au dus la 5-1, au avut două mingi de set la 5-3 şi încă cinci la 6-5, de această dată pe serviciul propriu! Le-au irosit însă pe toate, au ajuns la tiebreak, iar aici au cedat fără drept de apel: 3-7!

Actul secund a fost la fel de dramatic! Şi cele două perechi au fost la egalitate după opt game-uri: 4-4. Din păcate, româncele au „reuşit“ să piardă, din nou, setul de sub control, după ce au fost în avantaj, la 5-4. De aici încolo, Olaru şi Niculescu au cedat trei game-uri la rând, pierzând cu 6-7, 5-7. Meciul a durat două ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite