Iordănescu: "Răduţ şi Tănase ar trebui puşi într-un bibelou ca să nu se mai accidenteze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Iordănescu critică dur evoluţia Stelei din prima etapă de la Sibiu. Iordănescu acuză campania de transferuri pe care Steaua a făcut-o, chiar şi în anii trecuţi cînd au venit jucători ca Mihai Răduţ sau Cristi Tănase

"Răduţ e de doi ani la Steaua dar e mai mult accidentat decît joacă fotbal. Pot să-l acuz, pentru că el e speranţa Stelei, dar stă mai mult pe bară. Cristi Tănase e în acelaşi caz. Cei doi ar trebui păziţi, puşi într-un bibelou, ca să nu se spargă. Se accidentează singuri mai des decît o fac la fotbal. Ar trebui să-i punem într-un bibelou ca să nu se mai accidenteze", a declarat Iordănescu la sportro.

Fostul mare jucător al Stelei spune că vina principală pentru situaţia proastă în care se află roş-albaştrii o au conducătorii, chiar dacă îl înţeapă şi pe Ronny Levy pregătirea slabă făcută în această vară:

"Toată conducerea Stelei poartă vina pentru banca pe care o are Steaua. Cea mai mică vină o are Levy. Steliştii anunţă înaintea fiecărui campionat o campanie importantă de achiziţii, dar degeaba. Steaua din punct de vedere fizic nu se ridică lsa nivelul unui club de asemenea anvergură".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite