Iordănescu, dezamăgit crunt de Steaua: „Generalul“ a făcut o analiză dureroasă a meciului cu Basel. Ce l-a surprins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor le-a dat dreptate suporterilor care, la finalul partidei de marţi seară, l-au atacat verbal pe Mihai Stoica, arătându-se revoltaţi de prestaţiile echipei în grupele Ligii Campionilor.

Steaua e cea mai bezmetică echipă a Ligii Campionilor, după cum reiese dintr-o analiză făcută de „Adevărul“. Mai mult, marţi seară, campioana României a fost la două minute de a bifa o contraperformanţă care ar fi pătat blazonul clubului.

Această situaţie l-a supărat şi pe Anghel Iordănescu. Acesta a vorbit despre ce a văzut în Steaua – Basel, scor 1-1.

Ce a spus?

„Steaua nu mi-a plăcut, în niciun caz. Şi eu, şi suporterii ne aşteptam la altă Steaua. O echipă hotărâtă, cu personalitate, care joacă acasă cu Basel, nu cu Chelsea. Sincer să fiu, mi s-a părut o echipă ruptă la mijloc, am fost depăşiţi total. Mi s-a părut că am făcut prea multe greşeli, am văzut prea multe mâini moarte în echipă“, a spus Iordănescu la Digi Sport.

„Generalul“ a avut, în schimb, cuvinte de laudă la adresa elveţienilor. „Basel m-a surprins. A avut personalitate, a avut un joc consistent. A venit la Bucureşti nu neapărat să câştige, dar să-şi impună jocul, ceea ce trebuia să facă Steaua, nu elveţienii. Basel putea să şi câştige. Mi s-a părut o echipă peste Steaua“, a adăugat fostul antrenor, în vârsta de 63 de ani.

Eu sper în continuare, pentru că sunt suporter al Stelei. Sper ca Steaua să nu mai repete jocul cu Basel, să joace la nivelul meciurilor făcute cu Ajax şi Chelsea, de anul trecut. Anghel Iordănescu  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite