Ionuţ Negoiţă, „colac de salvare“ pentru Dudu Georgescu. Fostul mare golgeter a fost cooptat în staff-ul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dudu Georgescu a câştigat Gheata de Aur în 1975 şi 1977
Dudu Georgescu a câştigat Gheata de Aur în 1975 şi 1977

Ionuţ Negoiţă l-a cooptat pe fostul golgeter al campionatului României în echipa sa managerială. De acum înainte, Dudu Georgescu se va ocupa de descoperirea tinerelor talente pentru Dinamo.

Dudu Georgescu, fost mare jucător al lui Dinamo, a ajuns la 63 de ani să fie aproape de evacuare din casa donată de stat în 1976, perioada sa de glorie, când a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului românesc şi a câştigat de două ori Gheata de Aur.

Sensibilizat de problemele cu care se confruntă fosta glorie dinamovistă, patronul Ionuţ Negoiţă a decis să-l coopteze pe Georgescu în staff-ul lui Dinamo. Astfel, fostul golgeter al Ligii 1 va munci pentru a descoperi noi talente pentru centrul de copii şi juniori ai lui Dinamo, urmând a-l consilia personal pe Negoiţă.  

Pe deasupra, acţionarul dinamovist a promis că îl va ajuta pe Dudu Georgescu să-şi rezolve problemele cu propria locuinţă. "Mă bucur să-l avem lângă noi pe Dudu Georgescu, căutăm să readucem legendele la Dinamo. Păcat de ce i se întâmplă cu casa, nu i-a fost făcută cadou sută la sută, a plătit pentru ea", a menţionat Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor. 

Fostul atacant dinamovist a primit ordin de evacuare din propria locuinţă din cauză unei hotărâri judecătoreşti, care a dat dreptul unor rude ale fostului proprietar al acestei case să reintre în posesia imobilului. Potrivit apropiaţilor lui Negoiţă, patronul dinamovist intenţioneză să-i ofere un apartament lui Dudu Georgescu, ţinând cont că are afaceri imobiliare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite