Ionel Ganea a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în sala de judecată. Primele declaraţii ale fostului internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Ionel Ganea a ajuns la spital, marţi, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, la Judecătoria Făgăraş.

Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipiului Făgăraş, în jurul orei prânzului, iar acum se simte bine şi pune incidentul pe seama emoţiilor legate de procesul de divorţ şi, în acelaşi timp, de succesul fiului său în fotbal.

“Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo şi i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noştri au făcut loc să intre ambulanţa, el a fost preluat şi dus la spital. Din câte am înţeles, îşi revenise când a ajuns ambulanţa, dar l-au luat pentru investigaţii amănunţite”, a declarat pentru jurnalul local purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, Ionuţ Zaharia.

Martorii au spus că Ganea părea a fi consumat băuturi alcoolice. Medicii bănuiesc însă că ar fi vorba de o criză de epilepsie.

„E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitaţie, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă şi buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraş, asistenta spune că nu a simţit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simţit nimic”, a afirmat managerul Ambulanţei Braşov, David Levente.

Fostul jucător a declarat pentru Bună Ziua Făgăraş că a leşinat în sala de judecată, însă dezminte că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi spune că nu urmează niciun tratament pentru epilepsie.

  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite