Instalaţie de nocturnă pentru terenul sintetic al FCM-ului

0
0

Terenul sintetic inaugurat de curând de cei de la FCM Târgu-Mureş, folosit pentru antrenamentele grupelor de copii şi juniori ai clubului mureşean, alături de echipa de fotbal feminin, va beneficia în curând de instalaţie de nocturnă.

În data de 6 iunie este programată licitaţia pentru furnizarea echipamentelor de instalare a nocturnei, la sediul Primăriei Târgu-Mureş, urmând ca mini-stadionul cu teren sintetic să fie dotat cu mult-aşteptata instalaţie de iluminare până la începerea următorului sezon competiţional. „Puţine echipe de juniori o să aibă condiţiile pe care FCM le va putea pune la dispoziţia Centrului de copii şi juniori”, a declarat Aurelian Băbuţan, preşedintele clubului FCM în cadrul unei conferinţe de presă.

Cum va arăta terenul

După ce s-au investit aproape 1,5 milioane de euro în ridicarea tribunelor acoperite cu o capacitate de 2.700 de locuri pe terenul respectiv, acesta va fi dotat cu şase stâlpi pe care vor fi amplasate opt proiectoare de 1.000 Watt, 22 de proiectoare de 2. 000 Watt şi 22 de reflectoare anti-orbire, plus alte echipamente anexe. Valoarea întregii instalaţii se ridică la aproximativ 200.000 de euro, fără TVA, iar plata către furnizări urmează să fie efectuată în termen de şase luni de la emiterea facturilor. Terenul va fi utilizat de sportivii din grupele de copii, juniori, fete, dar şi seniori ale clubului FCM, fie pentru meciuri oficiale (copii, juniori şi fete), fie pentru antrenamente (seniori).

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri