Încă trei jucători au fost daţi afară de la Rapid. Marian Rada mai are acum în lot doar zece fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid continuă să rezilieze contracte pe bandă rulantă contractele jucătorilor. Până acum, 19 jucători au fost daţi afară de la echipa din Grant, dar procesul de disponibilizări nu a ajuns încă la final.

Turul de campionat dezastruos al Rapidului nu a rămas fără urmări. După încheierea stagiunii de toamnă, oficialii giuleşteni au decis să pună pe liber aproape toţi jucătorii, astfel că până acum au fost concediaţi 19 fotbalişti. Drept urmare, în lotul echipei din Grant au mai rămas doar zece jucători, dar există şanse însemnate ca nu toţi să continue la Rapid.

Cei mai noi rapidişti daţi afară de conducere sunt Lung, Tînc şi Iacob. Intenţia oficialililor giuleşteni este de a restructura din temelii tot lotul, astfel încât Rapidul va arăta complet diferit în retur. Dintre cei zece care au rămas în Grant, siguri de posturile lor sunt Bornescu, Drăghia, Mădălin Martin şi Pancu, informează digisport.ro.

Iată lista celor 19 jucători care au fost daţi afară de la Rapid:

Portari: Mişa
Fundaşi: Lung, Iacob, Tînc, Mera, Stoica, Mendy, Săndulescu, Savin, Dăruială
Mijlocaşi: Dică, Cojocnean, L. Buş, Doman, Fl. Călin, Vali Negru
Atacanţi: V. Balint, Milinceanu, I. Roşu

Cei zece jucători care mai sunt în lot în acest moment sunt: Bornescu, Drăghia, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Alexandru Coman, Ciolacu, Martin, Pancu şi Boukaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite