Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep, după ce aceasta a renunţat să joace pentru România la FED Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Ilie Năstase
Simona Halep şi Ilie Năstase

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privită cu ochi buni şi de Ilie Năstase.

Simona şi-a motivat hotărârea spunând că e obosită şi că are obligaţia de a participa la turneul de la Stuttgart, care începe pe 20 aprilie, la o zi după ce se încheie disputa de la Montreal. N-aş vrea să comentez mai multe, dar nu e normal ce a făcut. Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup. Eu m-aş fi dus să evoluez pentru Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart”, a declarat Ilie Nastase pentru Ring.

Obligaţia despre care vorbeşte Simona Halep s-ar părea că este un contract care o vizează pe aceasta pentru adeveni imaginea Porsche în România. După cum se ştie turneul de la Stuttgart, numit Porsche Tennis Grand Prix, este sponsorizat de concernul german care produce renuma marcă de automobile.

" De condamnat mi se pare faptul că ea spune că e obosită, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche. Dacă eram în locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-aş pune o întrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oară când i se întâmplă treaba asta, să meargă să joace în altă parte. Joacă o singură dată pe an sau de două ori pentru echipa naţională. Poate nu îi place spiritul de echipă. Eu dacă m-aş odihni, nu aş juca în altă parte. Nu ajungi numărul 1 dacă joci la Stuttgart. Ajungi numărul 1 dacă te gândeşti la turneele de Grand Slam" - a declarat apoi Ilie Năstase la Dolce Sport

În meciul contra Canadei, România are şansa de a reveni în primele opt echipe ale lumii, postură în care n-a mai fost de 20 de ani. 

CTP îi dă o replică dură lui Năstase. "El a cerut o vilă şi i s-a dat. Simona n-a cerut nimic"

Cum se explică decizia Simonei Halep

Diferenţe uriaşe între poziţiile pe care le ocupă fetele şi cele pe care le au băieţii în circuitele mondiale

S-a stabilit înlocuitoarea Simonei Halep în meciul de FED Cup, contra Canadei

Simona Halep va lucra cu un antrenor străin dar îl va împărţi cu altcineva

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite