Ilie Năstase, anunţ la 74 de ani, după a 5-a căsătorie: „Facem a doua Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în Turcia, cu noua sa soţie, Ioana Simion (va împlini 45 de ani la 15 septembrie), primul lider ATP din istorie are planuri importante de viitor.

Ilie Năstase face nunţi şi copii pe bandă rulantă, singurul său rival serios la acest capitol fiind Cristi Borcea. Doar că fostul acţionar al lui Dinamo are marele avantaj al vârstei. La 50 de ani, Borcea are tot timpul din lume pentru a depăşi „performanţele“ lui „Nasty“.

Chiar şi aşa, fostul jucător de tenis n-are de gând să cedeze aşa uşor şi după ce a făcut, recent, a 5-a nuntă, cea cu Ioana Simion - evenimentul a avut loc, imediat după ce cuplul era pe punctul de a se despărţi! - acum se pregăteşte să facă şi un copil cu noua sa soţie. Dezvăluirea a făcut-o pentru Pro TV, în condiţiile în care are deja cinci copii!

„Ne gândim să facem o fetiţă. Nu de alta, dar şi ea (n.r. - Ioana) mereu şi-a dorit o fetiţă, care să joace tenis. Facem a doua Halep“, a spus Năstase pentru Pro TV.

Un şir interminabil de căsnicii

Contabilizarea relaţiilor amoroase pe care le-a avut Ilie Năstase, de-a lungul, anilor, e o misiune imposibilă. Totuşi, profilul său de Wikipedia a reuşit să nu piardă şirul relaţiilor pe care le-a oficializat:

*Prima căsătorie a fost cu modelul belgian, Dominique Grazia, pe când Năstase avea 26 de ani. Cei doi au stat împreună zece ani şi au o fată, Nathalie.

*A doua căsătorie a fost cu actriţa americană, Alexandra King, în 1984. Cei doi au adoptat doi copii: Nicholas şi Charlotte.

*A treia căsătorie a fost cu Amalia Teodosescu, în 2004. S-au despărţit în 2010, dar au doi copii împreună: Alessia şi Emma

*A patra căsătorie a fost cu Brigitte Sfăt în 2013 şi s-a încheiat în 2018.

*A cincea căsătorie a venit, în 2019, cu Ioana Simion. Deocamdată, soţia sa s-a ales doar cu un Bentley Continental GT Sport de 240.000 de euro. Maşina a primit-o cadou.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite