Ianis Hagi şi Glasgow Rangers, calificare chinuită în grupele Europa League! Românul a fost singurul titular înlocuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Campioana Scoţiei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida retur jucată în deplasare, în play-off-ul Europa League, şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie succesului la limtă, 1-0, din prima manşă.

Scoţienii s-au prezentat la meciul retur cu un lot subţiat serios de un focar de coronavirus izbucnit în urmă cu câteva zile, inclusiv antrenorul Steven Gerrard renunţând să facă deplasarea în Armenia. 

Oaspeţii au jucat cu un om în plus după minutul 40 şi au dominat partida, însă nu au reuşit să înscrie golul care le-ar fi adus liniştea înainte de ultimului fluier al arbitrului. 

Ianis Hagi a fost titular, dar nu a ieşit cu nimic în evidenţă şi a fost înlocuit în minutul 63. De altfel, românul a fost singura schimbare efectuată de secundul lui Rangers, Gary McAllisterul, omul care a condus echipa în Armenia.

Evoluţia lui Ianis a fost notată cu 5 de către publicaţia The Scottish Sun.”Hagi nu a făcut prea puţine în cele 63 de minute în care a jucat. Mijlocaşul ar fi avut multe de oferit în jumătatea adversă, însă a oferit o evoluţie pentru care obţine doar o notă de trecere”, au notat scoţienii. 

Rangers: McCrorie - Patterson, Goldson, Helander, Barisic, Kamara, Davis, Arfield, Aribo, Hagi (63 - Itten), Morelos; Rezerve: Hogarth, Balogun, Kelly, Lowry, Lyall, McKinnon, McClelland.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite