Halep, o surpriză neplăcută: Cum a catalogat presa internaţională eliminarea prematură a Simonei la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind după triumful de la French Open. Din păcate, n-a reuşit să-şi egaleze nici măcar parcursul de anul trecut de la All-England Club, când a atins sferturile.

Simona Halep a fost prea puţin afectată de înfrângerea cu Su-Wei Hsieh (48 WTA), nerealizând parcă faptul că a ratat o şansă uriaşă, putând câştiga un al doilea titlu de Grand Slam, în condiţiile în care mai toate favoritele au fost eliminate la Londra după primele două runde.

Presa internaţională a considerat eşecul româncei drept încă o surpriză neplăcută la Wimbledon 2018 şi, potrivit Digi 24, rezultatul de sâmbătă a fost analizat de mai multe ziare şi site-uri de specialitate.

Ce s-a scris în presa internaţională?

*The New York Times: Încă o zi, încă o eliminare-surpriză la Wimbledon: nr. 1 mondial. Numai o singură jucătoare din Top 10 a mai rămas în cursă: Karolina Pliskova. Nr.1 mondial n-a ştiut să profite de şansele pe care le-a avut în acest meci.

*Wimbledon (Twitter): Su-Wei Hsieh o trimite acasă pe numărul 1 mondial. O zi de ţinut minte pentru Su-Wei Hsieh.

*ESPN: Halep e primul lider mondial care nu reuşeşte să treacă 16-imi la Wimbledon, după ce acest lucru i s-a întâmplat şi Serenei Williams în 2014. Halep a început meciul decisă să stabilească un record pentru o sportivă din România, cu două turnee de Grand Slam câştigate, dar acum va trebui să aştepte până la US Open.

*The Telegrpah: Simona a devenit, la rândul său, victima epidemiei eliminării favoritelor, care a cuprins Wimbledonul anul acesta. Halep n-a putut face faţă presiunii care vine odată cu adăugarea unui titlu de Grand Slam în carieră. Simona spune că adversara sa a meritat victoria, dar văzut din afară, meciul putea avea orice rezultat.

*Reuters: Hsieh i-a făcut vrăji lui Halep, administrându-i o înfrângere dureroasă.

*Eurosport: Simona Halep a căzut, iar tabloul feminin seamănă din ce în ce mai mult cu un cimitir pentru favorite. Karolina Pliskova va fi singura din primele 10 jucătoare ale lumii care va începe a doua săptămână la Wimbledon.

*L’Equipe: Su-Wei Hsieh a dat dovadă de o mare tenacitate pentru a o impinge pe numărul 1 mondial în al treilea set, după care s-a luptat şi s-a calificat în optimile de finală la Wimbledon. Curajul şi tenacitatea taiwanezei au făcut ca aceasta să câştige simpatia publicului despre care spunea că a ajutat-o în momentele-cheie ale partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite