Halep l-a dezamăgit pe Mouratoglou: Ce a spus antrenorul Serenei despre jocul Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep s-a mulţumit cu returnarea mingilor şi n-a avut iniţiativa, după cum a spus analistul Eurosport
Simona Halep s-a mulţumit cu returnarea mingilor şi n-a avut iniţiativa, după cum a spus analistul Eurosport

Simona Halep era cotată cu a doua şansă la trofeul de la Australian Open dintre jucătoarele ajunse în semifinale. Atât ea, cât şi favorita principală Ashleigh Barty (1 WTA) au fost învinse în partidele de joi.

Simona Halep a ratat şansa de a câştiga Australian Open în premieră, deşi, parcursul ei ireproşabil până în semifinale, fără set pierdut, părea că anunţă un iminent triumf la Melbourne.

Constănţeanca a fost surclasată însă de Garbine Muguruza (32 WTA), o sportivă care a început Australian Open catastrofal, cu un set pierdut la zero în faţa lui Shelby Rogers (155 WTA). Acum însă iberica se pregăteşte de finala de sâmbătă (ora 10.30, Eurosport) cu un alt outsider, Sofia Kenin (15 WTA).

Aflat la microfonul Eurosport, postul care transmite Australian Open, Patrick Mouratoglou a analizat semifinala câştigată de Muguruza în faţa lui Halep.

Ce a spus Patrick Mouratoglou?

*Ne-am aşteptat ca Simona să câştige, însă, la final, Garbine a câştigat meciul. Nimeni nu se aştepta ca Muguruza să obţină calificarea în faţa lui Halep. Felul în care Garbine a acoperit terenul a fost incredibil. A jucat cel mai bun tenis de care e capabilă şi, în cea mai mare parte a timpului, a dictat desfăşurarea punctelor.

*Muguruza şi-a asumat riscuri şi a meritat să câştige în faţa lui Halep, care a fost cam defensivă în acel meci. Simona a rămas în zona ei de confort şi s-a mulţumit să returneze multe mingi. Dar într-o semifinală, ai nevoie să joci un pic mai ofensiv. Tu trebui să impui ritmul şi, la acest capitol, Muguruza a fost mai bună decât ea.

Australian Open 2020, rezultate şi program

Semifinale, feminin, joi

Barty (1 WTA) – Kenin (15 WTA)

6-7, 5-7

Halep (3 WTA) – Muguruza (32 WTA)

6-7, 5-7

Finala, sâmbătă

Kenin (15 WTA) – Muguruza (32 WTA)

Ora 10.30, Eurosport

Semifinale, masculin, joi

Federer (3 ATP) – Djokovici (2 ATP)

6-7, 4-6, 3-6

Semifinale, masculin, vineri

Thiem (5 ATP) – Zverev (7 ATP)

Ora 10.30, Eurosport

Finala, duminică

Djokovici (2 ATP) - Thiem (5 ATP) / Zverev (7 ATP)

Ora 10.30, Eurosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite