Haaland a scris istorie în primul său sezon din Premier League. Ce record a bătut norvegianul

0
Publicat:

Erling Haaland este "mașinăria" de goluri a "cetățenilor". Celebrul atacant norvegian a doborât un nou record la primul său sezon în Premier League și a intrat definitiv în istoria acestei competiții.

Foto Getty Images
Foto Getty Images

Manchester City a disputat o partidă restantă în fața celor de la West Ham, formație pe care au învins-o cu scorul de 3-0. Haaland a avut din nou o evoluție bună și a marcat golul doi al meciului într-un mod special. 

Norvegianul a doborât un nou record cu o "scăriță". Astfel, Haaland a devenit jucătorul cu cele mai multe reușite într-un singur sezon din Premier League. El i-a întrecut pe Andy Cole și Alan Shearer care au înscris de 34 de ori într-un singur sezon. În ultimele 5 partide rămase de disputat, Haaland ar putea marca mai multe goluri și recordul său va fi aproape imposibil de bătut în viitor.

Cetățenii nu au avut o repriză foarte bună cu West Ham, dar după revenirea de la cabine au reușit să puncteze de 3 ori, după ce au ieșit în evidență Haaland și Grealish.

City revine pe prima poziție la 1 punct în fața celor de la Arsenal, dar și cu un meci mai puțin. Trupa lui Guardiola a recuperat nu mai puțin de 8 puncte, înregistrând doar victorii pe linie în ultimele partide. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite