Grecia-România 3-1 / Cristi Chivu îi pune la zid pe tricolori: „N-am arătat nimic,am jucat foarte prost, am dat gol cu şansă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu, dezamăgit de jocul României de la Pireu
Cristi Chivu, dezamăgit de jocul României de la Pireu

Grecia-România 3-1 / Fostul căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu, nu şi-a pierdut speranţa calificării României la Campionatul Mondial, în ciuda înfrângerii de la Pireu, însă le-a transmis tricolorilor să-şi schimbe atitudinea dacă vor să aibă şanse pentru a elimina Grecia.

Cristi Chivu: "Fotbalul e un joc de echipă. Joacă 11 jucători care trebuie să arate uniţi, să arate că sunt o echipă. Din păcate, e o cale lungă de la a vrea la a putea. Sunt convins că şi-au dorit. Putem spune că maniera în care ne-am prezentat la acest meci lasă de dorit. N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă. Un gol care poate să fie improtant în ceea ce priveşte meciul de marţi. Dar dacă vom continua să jucăm la fel şi marţi, n-avem nicio şansă.

Poate lucrurile se vor schimba, jucăm acasă, cu publicul, nici grecii nu mi s-au părut o mare echipă. Mă aşteptam de la două echipe care îşi dispută un baraj să arate mai mult. Eu sper să fim mai inventivi în ultimii 20 de metri, să le punem mai multe probleme, să nu mai jucăm aşa de previzibil cum am făcut-o. Ne-au bătut din faze fixe, acolo unde ştiam că au o anumită forţă. Ne-au surprins aiurea, cu noroc, şi cu un offside, ăsta e fotbalul. Trebuie să avem mai multă inspiraţie în atac şi să punem mai multe probleme. N-am dat niciun şut pe poartă în afara golului. Iar golul e al portarului lor, nu prea e meritul nostru", a spus Chivu la Digi Sport.

CITIŢI ŞI: 

VIDEO Grecia - România 3-1: am jucat iarăşi prost, am pierdut, dar mai sperăm

Grecia - România 3-1: primele declaraţii ale lui Piţurcă. Selecţionerul a explicat de ce n-am atacat la Atena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite