Gigi Becali nu mai vrea să audă de Abramovici: „Mai lăsaţi-mă cu rusul ăsta! Ce treabă am eu cu el?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După calificarea Stelei în optimile Europa League, Gigi Becali anunţa sus şi tare că este foarte încântat că patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, va veni la Bucureşti pentru prima manşă dintre londonezi şi stelişti. Reacţia patronului din Ghencea după ce a aflat că rusul nu onorează invitaţia a fost memorabilă.

Un proverb românesc spune că vulpea când nu ajunge la struguri, spune că sunt acri. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Gigi Becali, care s-a enervat foarte tare că Roman Abramovici nu va veni la Bucureşti pentru a urmări pe viu pe Chelsea în duelul cu Steaua, scrie gsp.ro.

„Mai lăsaţi-mă pe mine cu rusul ăsta! Ce treabă am eu cu Abramovici? Mai bine mă întâlnesc cu un călugăr de pe muntele Athos, mai mare dragoste am pentru un călugăr decât pentru Abramovici! Ce dacă e cel mai bogat? Nu mă interesează pe mine să stau la masă cu rusul ăsta, eu vreau doar s-o elimin pe Chelsea!”, a spus Becali pe un ton răstit, nemulţumit că nu va avea onoarea de a sta în lojele Arenei Naţionele lângă multimiliardarul rus.

Turul optimilor de finală ale Europa League este programat pe 7 martie, Steaua urmând să primească vizita lui Chelsea pe Arena Naţională. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite