Gică Popescu dă înapoi după ce a spus că numirea lui Contra la naţională a fost "o mutare politică". Ce afirmă cum fostul internaţional despre noul selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu o dă la întors după ce acum câteva zile afirmase sus şi tare că aducerea lui Cosmin Contra pe funcţia de selecţioner e o mutare politică.

"Exprimarea mea a fost una greşită. Am vrut să spun că a fost una politicianistă. Faptul că nu şi-au asumat responsabilitatea demiterii lui Daum. Ei l-au pus pe Daum şi ei trebuiau să-l dea afară, nu să o arunce pe Comisia Tehnică, şi după aceea trebuia ca numirea viitorului selectioner să fie decisă de Comisia Tehnică", a declarat Popescu la DigiSport.

Fostul internaţional a precizat că îl susţine pe Cosmin Contra. "Îl susţinem pe Contra, este un fost coleg de-al nostru, este un antrenor român, tânăr, care vrea să reuşească, ştie ce înseamnă naţională. Este normal să fim alături de el. Depinde foarte mult de tragerea la sorţi, dacă vom avea o tragere la sorţi bună ne putem califica la EURO. Cosmin a fost curajos şi sperăm să reuşească să ne califice", a mai spus Popescu, citat de ziare.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite