Gheorghe Tadici, după înfrângerea cu Norvegia: "Am pierdut în primul rând datorită greşelilor de finalizare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Norvegia a făcut instrucţie cu elevele lui Gheorghe Tadici, la primul meci de la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia, scor 27-19.

România-Norvegia, din Grupa B al Campionatului European, s-a jucat la Debrecen, acolo unde tricolorele îşi dispută meciurile din grupa preliminară, dar şi meciurile următoare dacă se va califica mai departe.

Primul meci pentru România a fost împotriva actualei campioane olimpice, Norvegia, echipă care de 14 ani sunt clasate tot timpul pe podiumul continental, excepţie fiind la Europeanul din anul 2000, de la Bucureşti. Chiar dacă nordicele au fost lipsite de interul Linn Sulland, nu au avut prea multe de furcă cu româncele şi au învins cu 27-19.

“Am pierdut în primul rând datorită greşelilor de finalizare. Am ratat foarte multe ocazii de la şase şi şapte metri. Au fost multe greşeli neprovocate, iar la acest niveln jocul te pedepseşte. Am ratat incredibil de mult. Îmi pare rău pentru rezultat, Norvegia a meritat victoria. Au profitat de toate oportunităţile de a marca. Mai sunt două jocuri în grupă, la fel de importante. Sper să jucăm mai bine, să mărim viteza de joc şi să câştigăm”, a declarat după meci Gheorghe Tadici, selecţionerul României.

“A fost un duş rece la startul campionatului european. Ne doream să câştigăm, dar cu numeroasele greşeli tehnice le-am ajutat pe cele din Norvegia să câştige. Nu este uşor să treci peste o aşa înfrângere”, a spus Aurelia Brădeanu.

Marţi, România va avea din nou un meci tare, contra echipei Danemarca, iar apoi, vineri este programat meciul cu Ucraina, care ar putea fi decesiviă pentru ieşirea din grupa preliminară din care se califică primele trei echipe.

Citiţi şi:

Debut cu înfrângere al României, cu Norvegia, în primul meci de la Europeanul de handbal feminin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite