Gerardo Martino după „El Clasico“: „A fost penalty clar la Neymar, nu există discuţie!“ / Carlo Ancelotti: „Trebuie să uităm urgent acest meci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tata Martino şi-a dirijat perfect elevii de pe margine în Clasicul Spaniei FOTO Reuters
Tata Martino şi-a dirijat perfect elevii de pe margine în Clasicul Spaniei FOTO Reuters

Dacă Gerardo Martino a susţinut la conferinţa de presă de după "El Clasico" faptul că decizia arbitrului de a da penalty Barcelonei la faultul asupra lui Neymar a fost indubitabilă, în schimb, Carlo Ancelotti n-a vrut să comenteze deciziile centralului, rezumându-se să le atragă atenţia elevilor săi pentru erorile comise contra marii rivale.

Pe lângă bucuria prilejuită de victoria pe Bernabeu, Gerardo Martino i-a avertizat pe elevii săi că lupta la titlu nu se poartă doar în doi, Atletico Madrid intrând deopotrivă în această ecuaţie. De asemenea, tehnicianul Barcei a remarcat un jucător din tabăra Realului, pe care l-a lăudat pentru jocul făcut duminică seara.

"Mi se pare că a fost un penalty foarte clar la Neymar, nu există discuţie! Victoria ne readuce în lupta la titlu. Eu am zis mereu că Atletico ne va pune probleme, se va bate cu noi şi cu Real. Aşa va fi şi în continuare. Realul este una din cele mai bune echipe din Europa. E o formaţie solidă, care dă senzaţia că are mereu controlul şi că va învinge. De-asta e şi mai valoros triumful nostru. Ştiam că Di Maria ne va pune mari probleme. Am studiat mişcările sale pe teren, dar nu poţi împiedica mereu aceste faze. A dat două centrări de gol fenomenale", a spus tehnicianul Barcelonei la conferinţa de presă.

VIDEO Meci spectaculos pe Santiago Bernabéu: Barcelona a învins în Real şi s-a apropiat la un singur punct de liderul Atlético Madrid

Carlo Ancelotti a fost trist la conferinţa de presă de după "El Clasico", dar şi-a încurajat elevii, spunându-le că lupta pentru titlu nu s-a încheiat, în ciuda înfrângerii în faţa Barcelonei. "E dificil pentru mine să comentez deciziile arbitrului. Am mai spus-o, cred că titlul se va decide în ultimul meci. Vom continua să luptăm. Trebuie să avem o reacţie imediată, cursa e încă deschisă. N-am vorbit cu jucătorii încă, dar am comis mici erori care ne-au costat. A fost un meci de care trebuie să uităm urgent. Echipa e pregătită să se ridice şi să meargă mai departe. Trebuie să fim mulţumiţi de cum am evoluat, totuşi nu meritam să pierdem", a spus antrenorul Realului la conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite