Fraţii Maior atacă, în weekend, cursa de la Barum, în Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maior

Echipajul format din Norbert şi Francesca va lua startul, în acest weekend, la a patra etapă din Campionatul European de Raliuri.

Pe locul 3, anul trecut, în Campionatul Naţional de Raliuri Betano, fraţii Maior au participat până acum la toate cele trei runde continentale desfăşurate în actuala stagiune. Norbert ocupă poziţia a patra în topul general al clasei ERC3 Junior, cu 51 de puncte, în timp ce liderul Sami Pajari are 93 de puncte cu trei etape înainte de final.

„Am auzit multe lucruri despre acest raliu, despre atmosfera incredibilă de pe probe, despre cât e de frumos, dar şi de dificil, lucruri care ne fac să fim extrem de curioşi şi nerăbdători să începem. Se anunţă o vreme capricioasă şi o competiţie atipică şi extra dificilă, dar, de aceea, suntem aici, să câştigăm cât mai multă experienţă şi să ne învăţăm lecţiile pentru sezonul următor“, a declarat Norbert Maior, înaintea startului la Barum Czech Rally Zlin.

Raliul va începe vineri seară, cu proba specială Zlin şi va avea un total de 15 probe pe o distanţă totală de 210,9 kilometri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite