FOTO Reprezentativa de rugby a României a învins-o pe cea a Rusiei în Cupa Europeană a Naţiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentativa de rugby a României a câştigat partida disputată pe teren propriu cu Rusia FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Reprezentativa de rugby a României a câştigat partida disputată pe teren propriu cu Rusia FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

România a înregistrat un nou succes în Cupa Europeană a Naţiunilor, după ce a învins sâmbătă reprezentativa Rusiei, scor 29-14.

Împinsă spre victorie de cei 1.500 de susţinători aflaţi pe stadionul Arcul de Triumf, România s-a impus în meciul cu Rusia şi şi-a adjudecat a doua partidă câştigată în această competiţie. În urmă cu o săptămână, „stejarii“ au învins-o în deplasare pe Portugalia (19-13).

Punctele tricolorilor au fost aduse de Cătălin Dascălu (un eseu) şi Florin Vlaicu (un eseu, cinci lovituri de pedeapsă şi două transformări). De cealaltă parte, pentru Rusia au marcat Dmitri Gerasimov (un eseu) şi Igor Kliucinikov (trei lovituri de pedeapsă).

În urma celor două victorii din Cupa Europeană a Naţiunilor, România continuă să fie pe prima poziţie a clasamentului. În următoarea etapă, „stejarii“ vor întâlni Spania, la Gijon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite