FOTO Dică a primit sfaturi de la un mare antrenor pentru meciul carierei! Cu cine s-a văzut, luni, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică
Nicolae Dică

FCSB va încerca, diseară (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport), pătrunderea în grupele Ligii Campionilor. După remiza albă de la Lisabona de săptămâna trecută, returul de pe „Arena Naţională“ porneşte de la 0-0.

Nicolae Dică va fi, diseară, în faţa celui mai important examen din cariera sa de antrenor. Iar înaintea returului cu Sporting Lisabona, el s-a văzut cu Cosmin Olăroiu, tehnician sub comanda căruia a bifat cea mai mare performanţă din cariera sa de jucător: calificarea în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005-2006.

Echipa roş-albaştrilor din acel sezon de vis s-a reunit, luni seara, la un restaurant din Bucureşti. La întâlnire au participat, potrivit Digi Sport, Cosmin Olăroiu, Nicolae Dică, Petre Marin, George Ogăraru, Gabriel Boştină, Sorin Ghionea, Vali Badea, Dorin Goian, Mirel Rădoi, Gabi Popescu, Daniel Opriţa, Daniel Bălan şi Sorin Paraschiv, dar şi soţiile acestora.

image

„Am vorbit cu Oli despre meciul de miercuri cu Sporting, normal că mi-a dat sfaturi, dar nu o să vă spun dumneavoastră acum ce am discutat“, a povestit Dică.

El a prefaţat şi returul din play-off-ul Ligii Campionilor.

„Cu siguranţă, îmi doresc să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Am făcut-o ca jucător, am avut şansa şi norocul să joc alături de nişte băieţi minunaţi, să fiu antrenat de tehnicieni de mare valoare de la care eu am învăţat foarte multe. Aseară, m-am bucurat că am putut să fiu alături de ei, am depănat amintiri.

Au fost lucruri frumoase de care ne-am adus aminte şi cred că lucrul cel mai important e că după atâţia ani reuşim să ne întâlnim, iar asta e un lucru pozitiv. Asta înseamnă că atunci am fost cu adevarat un grup unit şi, de aceea, am şi făcut acele performanţe. Normal că am vorbit şi despre meciul cu Sporting“, a spus Dică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite