FOTO 22 de ani de la o nuntă celebră în Bucureşti. Mesajul Nadiei Comăneci pentru soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bart Conner şi Nadia Comăneci FOTO AP
Bart Conner şi Nadia Comăneci FOTO AP

Pe 27 aprilie 1996, Nadia Comăneci şi Bart Conner îşi uneau destinele la Bucureşti, fiind cununaţi de soţii Dana şi Adrian Năstase. „Aniversare fericită“, a scris Nadia pe Twitter, mulţumindu-i soţului ei pentru aceşti ani, iar replica lui Bart Conner a venit imediat.

Ceremonia religioasă s-a ţinut la Mănăstirea Caşin, iar nunta a avut loc la palatul Snagov, cu circa 700 de invitaţi. Pe lângă români, la ceremonii au venit şi 80 de prieteni ai cuplului din America.

În cartea „Scrisori către o tânără gimnastă“, Nadia povesteşte: "Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. În ziua cununiei am îmbrăcat o roche superbă, cu o trenă acoperită de zeci de mii de perle, purtată de câteva mici gimnaste. Yuti Katsura, designerul, trimsiese chiar pe cineva să mă ajute s-o îmbrac. Cununia în sine a fost ieşită din comun. Soţia lui Adrian umpluse biserica de flori şi începuse să cânte muzica. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior, şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi când am făcut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt".

În nopatea nunţii, Nadia a fost "furată" în toiul petrecerii de câţiva prieteni. Aceştia au urcat-o într-o barcă şi au dat câteva ture pe lacul Snagov. Bart Conner a vrut să plătească o "răscumpărare" de 1.000 de dolari, însă prietenii Nadiei i-au spus că e prea puţin. ""Ce-aţi zice atunci de zece mii de dolari pe care să-i donaţi unei instituţii de caritate?", a propus Bart, iar oferta a fost acceptată.

Nadia Comăneci, Bart Conner şi familia Năstase FOTO Mediafax

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite