Fostul ministru Ioan Rus a ţinut un discurs în faţa jucătorilor de la CFR Cluj, pentru a-i încuraja. Care este singura misiune a jucătorilor, potrivit lui Rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Ioan Rus, fost ministru de Interne, o persoană foarte influentă în Cluj, a ţinut un discurs motivaţional în faţa jucătorilor de la CFR Cluj, care traversează o criză şi în meciuri. Fostul şef al MAI şi Vasile Dîncu, actualul ministru al Apărării, sunt protectorii CFR-ului, doar că de obicei ţin să rămână discreţi, scrie GSP.ro.

Jucătorii  de la CFR Cluj au avut parte de curând de o vizită neobişnuită: le-a ţinut un discurs Ioan Rus, un politician foarte influent în Cluj. Fost ministru de Interne, fost prefect de Cluj, Rus a fost apropiat de CFR în toţi anii aceştia în care vişiniii au câştigat titluri încontinuu, însă a preferat să rămână discret legătura lui cu clubul, conform GSP.RO

El a apărut de curând în faţa echipei cu un discurs motivator prin care a încercat să-i liniştească pe jucătorii apăsaţi de situaţia tot mai stresantă din clasament, unde FCSB s-a apropiat încontinuu ameninţător, şi de starea dezastruoasă a economiei clubului. 

Rus le-a transmis fotbaliştilor că totul e sub control şi că singura misiune a lor este să mai câştige încă un titlu de campioni. 

El a fost însoţit de Daniel Metz, preşedintele Consiliului de Administraţie al NTT Data, o societate de IT care e sponsor secundar al vişiniilor.

El a mai fost implicat în mod concret în activitatea echipei doar în clipe foarte importante, comentează sursa citată.

Oficial, în acte, la CFR nu există nici Ioan Rus, nici Vasile Dîncu, nici măcar Ioan Varga. Proprietarul pachetului majoritar de acţiuni e Marian Băgăcean, un contabil angajat al lui Varga.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite