Florin Gardoș, decizie atipică pentru un fost fotbalist: cariera pentru care s-a apucat de studii VIDEO

0
Publicat:

Florin Gardoș iese din tiparul foștilor fotbaliști care, după încheierea carierei, fie că se chinuiesc pentru a-și găsi un alt drum profesional, fie că se grăbesc în a deveni antrenori, arzând niște etape. Conștient că viața sa de fotbalist nu mai are nicio legătură cu ce urmează, Gardoș s-a apucat de învățat!

Romeo Chiriac, în dialog cu Florin Gardoș
Romeo Chiriac, în dialog cu Florin Gardoș

Prezent în cadrul podcastului Business Philosophy, realizat de jurnalistul Romeo Chiriac, fostul internațional a dezvăluit că s-a înscris la cursurile de management UEFA. Decizia e una atipică, având în vedere că mulți foști jucători se așteaptă să fie angajați de cluburi în baza trecutului lor în fotbal, dar fără să aibă vreo pregătire pentru noua meserie. Gardoș, în schimb, a ales să facă studiile necesare, deoarece are planuri mari pentru viitorul său, ca manager.

Ce a povestit Florin Gardoș la Business Philosophy?

*Lumea mă întreabă: <<De ce faci curs de management UEFA, pe care dai și o grămadă de bani? Ca să vii în Superligă să-ți spună patronul ce să faci?>>. Dar eu nu gândesc așa. Oportunitatea va veni. Poate din Arabia Saudită, UEFA sau un club din străinătate. Poți avea poziție de management în sportul-rege, poți să te duci în UEFA la partea organizatorică.

*De abia am început masterul de management UEFA, durează 2 ani. Visul meu ar fi ca într-o zi să fiu președinte la Steaua. Nu la FCSB, nu la CSA, ci la Steaua la care am jucat eu. Care se numea Steaua, care juca în Ghencea, care avea cinci milioane de suporteri.

*Și postul de președinte FRF m-ar tenta. Pentru că aș avea puterea de decizie și aș putea schimba ceva.

*2024 parcă e anul renașterii fotbalului românesc. Avem calificare la Euro și doi jucători la echipe importante. Îi va fi greu lui Horațiu Moldovan să joace la Atletico Madrid. Drăgușin, în schimb, va juca la Tottenham, ținând cont de suma care s-a plătit. Important e că scoatem capul în Europa. Îi avem și pe Man și Mihăilă care se descurcă în Italia.

*La Euro se poate întâmpla orice. Poți să pleci acasă cu trei înfrângeri sau poți să te califici în fazele eliminatorii.

VEZI PODCASTUL BUSINESS PHILOSOPHY CU FLORIN GARDOȘ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite