Una dintre fiicele lui Becali va construi 500 de apartamente în Pipera, în apropiere de ansamblul rezidenţial al lui Mitică Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Una dintre fiicele lui Gigi Becali va construi mai multe blocuri cu un total de 500 de apartamente în Pipera, în apropiere de ansamblul rezidenţial pe care îl pregăteşte Mitică Dragomir şi fiul lui, scrie profit.ro.

Alexandra Becali (25 de ani), fiica mijlocie a omului de afaceri George Becali, a iniţiat dezvoltarea a trei ansambluri imobiliare învecinate, care însumează peste 500 de apartamente, pe terenuri primite de la tatăl său şi amplasate în zona corporaţiilor din Pipera.

Proiectele Alexandrei Becali vor fi derulate prin noua sa firmă, Alexandra Becali Imobiliare, înfiinţată în primăvara acestui an, a transmis către Profit.ro un reprezentant al familiei Becali.

Ansamblurile rezidenţiale vor fi realizate pe trei fâşii de teren cu suprafaţe de circa 6.500 de metri pătraţi, fiecare. Pe primul teren se vor realiza două blocuri cu un total de 101 apartamente, majoritatea cu două camere, iar pe celelalte două terenuri lipite vor fi realizate două blocuri cu câte două scări fiecare ce vor cuprinde câte 201 apartamente, tot cu majoritatea unităţilor cu două camere.

În total, pe cele trei loturi sunt proiectate peste 500 de apartamente şi reprezintă primele investiţii imobiliare realizate de Alexandra Becali în nume propriu de la lansarea sa pe piaţa imobiliară sub îndrumarea tatălui său. 

Proiectele fiicei lui George Becali sunt despărţite de viitorul ansamblu rezidenţial pe care îl pregăteşte fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi fiul acestuia, Bogdan Dragomir, pe un teren cumpărat tot de la familia Becali, după cum se poate observa pe harta interactivă de mai jos. Terenurile sunt poziţionat în spatele complexului comercial Pipera Plaza şi al clădirilor de birouri unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG sau Altex.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite