FCSB - Farul 0-2. FCSB bifează prima înfrângere pe teren propriu din noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCSB
FCSB

FCSB a suferit o înfrângere pe teren propriu în partida jucată cu Farul, scor 0-2, într-un meci din cadrul etapei a XXVIII-a, a Ligii 1.

Echipa antrenată de Gică Hagi a arătat un joc foarte bun pe terenul vicecampioanei. Oaspeţii au reuşit să îşi asigure victoria fără emoţii prin reuşitele lui Jefte Betancor 42' şi Viorel Ghiţă 59'.

FCSB a arătat un joc foarte slab şi nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie importantă pe tot parcursul meciului. Gazdele au suferit primul eşec din noul sezon pe teren propriu şi încheie o serie de 20 de etape consecutive fără înfrângere.

 „E o victorie importantă, o victorie cu trei puncte mari, pentru că ne-au lipsit şi cei şase jucători. Mai sunt două meciuri grele. Suntem optimişti, credem în noi, arătăm bine. Sunt finale şi trebuie să ştii să le joci”, a declarat Hagi la finalul partidei. 

 „E cam terminată lupta la titlu! Eşti dezamăgit când pierzi campionatul când eşti la egalitate cu liderul, dar acum au fost 10 puncte de CFR, nu ne-am apropiat deloc de ei. În plus, jucătorii nu înţeleg un lucru. E debandadă la noi! Toţi driblează la noi! Nu pasăm! Tănase se învârte pe loc. Au poziţii de pasă, se mişcă bine, dar nu pasează. Ăsta era un meci de câştigat, ştiam că Farul nu se închide. Aveam spaţii, puteam să câştigăm dacă jucam colectiv şi pasam. Putea să fie vreo 4 sau 5-0 pentru ei. Avem un singur jucător la ora asta, Tavi Popescu. Doar cu el nu poţi câştiga campionatul, n-ai cum”, a declarat patronul FCSB-ului în direct la DigiSport. 

Farul Constanţa se menţine pe ultima poziţie pentru play-off, în timp ce FCSB pierde teren în lupta la titlu, având de recuperat 11 puncte faţă de CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite