FCM Bacău se retarge din campionatul Ligii a II-a cu doar două etape înainte de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea echipei FCM Bacău a decis să nu mai organizeze meciul cu Dunărea Galaţi, contând pentru etapa a 33-a a Ligii a II-a, Seria I.

Cum FCM Bacău este la a doua neprezentare în acest campionat, echipa moldoveană va fi retrogradată în eşalonul al treilea. "Întrucât cei de la AS FCM Bacău (n.r. - condusă de Dumitru Sechelariu) nu au binevoit să contribuie financiar la bugetul echipei, nici nu au dorit sa ne cedeze dreptul de participare în campionat, aşa cum am stabilit iniţial, acţionarul majoritar al echipei (n.r. - primăria Bacău) a luat hotărârea să nu mai investească într-o echipa privată, care după 30 iunie va reveni la Asociaţia Sportivă FCM Bacău, una de drept privat", a declarat preşedintele clubului băcăuan, Relu Damian, pentru prelungiri.ro.

"Aşa a vrut Romeo Stavarache! (n.r. - primarul municipiului Bacău)", a spus Dumitru Sechelariu pe site-ul bacausport.ro. "Nu-i nimic, o vom lua din Liga a III-a. Asta mă ambiţionează să promovez la anul din nou în Liga a II-a", a adăugat fostul primar, care este în conflict deschis cu actalul edil-şef băcăuan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite