FC Voluntari a rămas în Liga I, după 4-0 cu Dunărea Călăraşi. Acesta a fost ultimul meci al sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

FC Voluntari a rămas în Liga I, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), pe Dunărea Călăraşi, locul 4 în liga a II-a, în returul barajului. Oaspeţii au jucat în zece jucători din minutul 54. Ilfovenii s-au impus şi în tur, cu 2-1.

Droppa a deschis scorul în minutul 7 cu un şut din careul mic, după ce a rămas cu mingea la picior, în urma unui corner şi a unei ieşiri neinspirate a portarului Began. La numai 11 minute distanţă, Betancor a marcat cu un şut de la 20 metri, din poziţie centrală. 

În repriza a doua, Armaş a marcat cu capul, în minutul 79, după un corner executat de I. Gheorghe de pe partea dreaptă. Iar înainte cu 4 minute de fluierul final, Bud a făcut henţ în careu şi Achim a transformat în gol lovitura de la 11 metri.

Pentru Voluntari au evoluat Rîmniceanu (Neacşu '69) - C. Costin (Balaur '70), Tamaş, Armaş (Satli '80), Al. Vlad - Mailat (Angelov '62), Droppa, Ricardinho, I. Gheorghe - Betancor, Marcelo Lopes (C. Achim '70). Antrenor Liviu Ciobotariu;

Dunărea i-a avut pe Began - Sîrbu, Wiktorski, Şandru, Sălceanu - Tudoran (Sava '64), Djurici, Acolatse (Calu '77), Fotescu (Ţenea '57) - Bud, Kanda. Antrenor Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene au primit C. Costin '48 / Bud '12, Acolatse '29, Sălceanu '45, '54. Cartonaş roşu: Sălceanu '54.

Au arbitrat  Horia Mladinovici - Mircea Grigoriu şi Vladimir Urzică - Andrei Antonie. Observatori: Aron Huzu şi Mihai Andrieş.

Acesta a fost ultimul meci oficial din sezonul 202/2021. Au retrogradat din Liga I FC Hermannstadt (după baraj), Astra Giurgiu şi Poli Iaşi, au promovat FC U Craiova, Rapid, CS Mioveni (la baraj). CFR Cluj este campioana României, iar CS Universitatea Craiova este câştigătoarea Cupei României. FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe însoţesc formaţia olteană în preliminariile Conference League.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite