FC Botoşani - Petrolul 1-0: primul meci din istoria play-out-ului i-a mai apropiat pe ploieşteni de „B“. Cine i-a îngropat

0
0

Moldovenii au încheiat 2015 pe val, cu patru victorii consecutive în campionat, însă au pornit catastrofal în 2016, cu trei înfrângeri la rând în ultimele etape ale sezonului regulat. Trupa pregătită de Cristi Pustai s-a redresat însă la timp.

Partida care a marcat prima rundă din play-out-ul pentru evitarea retrogradării a fost tranşată de gazde la capătul unui meci modest, demn de două formaţii care pot ajunge în „B“.

Singurul gol a fost marcat din penalty de Vaşvari (72). Acesta a transformat lovitura de la 11 metri acordată de central, după ce francezul Begeorgi, aflat în careul propriu, a blocat cu mâna o centrare de pe dreapta.

Victoria a ridicat FC Botoşani pe locul 2 în ierarhia play-out-ului, cu 16 puncte. Moldovenii sunt la patru puncte de poziţia a 6-a, care duce în barajul pentru salvare cu o echipă din eşalonul secund, şi la şapte puncte de locul 7, primul care duce direct în „B“.

Petrolul e codaşa clasamentului din play-out, având patru puncte. Prahovenii sunt la nouă puncte de poziţia a 5-a, prima care asigură rămânerea în Liga I.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite