FC Botoşani - Dinamo 2-3. Meci spectaculos în play-out. Pierret eliminat după ce a marcat de două ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo
Dinamo

Dinamo a reuşit să bifeze a treia victorie consecutivă, iar lucrurile stau din ce în ce mai bine pentru formaţia antrenată de Duşan Uhrin.

A fost un meci spectaculos la Botoşani, în cadrul etapei a opta a play-out-ului, acolo unde FC Botoşani a primit vizita celor de la Dinamo.

FC Botoşani a ratat şansa de a reveni pe prima poziţie în play-out, fiind la un singur punct în spatele liderului Rapid, care are un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Dinamo este pe locul 14, loc care le asigură dinamoviştilor şansa de a rămâne în Liga 1, dacă trec de baraj. 

Cele trei victorii consecutive le dau mari speranţe fanilor dinamovişti, după ce formaţia din Ştefan cel Mare s-a apropiat la doar 6 puncte de primul loc deasupra liniei de retrogradare.

Pierret a deschis scorul în minutul 7 pentru gazde. Jaja a restabilit egalitatea în minutul 31. Pierret a marcat pe finalul reprizei readucând avantajul dinamoviştilor şi a fost eliminat imediat după ce a primit al doilea cartonaş galben. 

Dinamo a revenit de la pauză cu un om în minus pe teren şi Roman a profitat de situaţie egalând în minutul 54. Dinamoviştii au reuşit să revină din nou în avantaj pe tabelă prin reuşita lui Creţu din minutul 68. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite