Euro 2020. Federaţia engleză, amendată de UEFA cu 30.000 de euro pentru incidentele de la semifinala cu Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis ca Federaţia Engleză de Fotbal să fie amendată cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la semifinala Euro-2020 cu Danemarca.

“CEDB a decis amendarea Federaţiei Engleze de Fotbal cu 30.000 de euro pentru folosirea unui laser pointer, probleme în timpul  intonării imnurilor naţionale şi folosirea de dispozitive pirotehnice”, se arată pe site-ul UEFA.

Forul continental a deschis o procedură disciplinară faţă de federaţia engleză, după ce un laser pointer a fost îndreptat către portarul Danemarcei, Kasper Schmeichel, miercuri, în timpul semifinalei Euro-2020 de pe Stadionul Wembley. Imaginile TV au arătat o lumină verde pe faţa lui Schmeichel chiar înainte ca Harry Kane să execute penaltiul din prelungirile meciului de miercuri. Schmeichel a respins balonul în faţă la acel penalti, dar mingea a ajuns tot Kane, iar a doua oară jucătorul de la Tottenham a trimis balonul în poartă. Acest gol, înscris după un penalti controversat, a calificat Anglia în finala competiţiei.

De asemenea, suporterii englezi au fost acuzaţi că au provocat tulburări în timpul imnului naţional al Danemarcei şi că au folosit materiale pirotehnice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite