Emoţii pentru stafful naţionalei: Dorin Goian nu s-a antrenat normal nici astăzi. Când se va lămuri situaţia stoperului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul de 33 de ani s-a accidentat la şedinţa de pregătire de marţi seara, iar prezenţa sa pe teren în partida Grecia – România (duminică, ora 21.45, TVR1) e sub semnul întrebării.

Dorin Goian e jucătorul care îi dă cele mai mari emoţii lui Victor Piţurcă înainte de debutul României în preliminariile Euro 2016. 

Fotbalistul care joacă chiar în campionatul Greciei, la Asteras, a suferit o contractură musculară şi a fost scos din programul normal de pregătire. Goian s-a antrenat şi joi separat de restul colegilor, iar o decizie în privinţa sa se va lua vineri, cu câteva ore înainte de plecarea lotului spre Atena. Preventiv, Victor Piţurcă a convocat deja un alt fundaş, Bogdan Mitrea (26 de ani) de la Viitorul.

Goian a fost integralist în ultimele două partide în care s-au întâlnit Grecia şi România, în barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014. 

Delegaţia tricolorilor va pleca vineri spre Atena, la ora 17.30, urmând să aterizeze la destinaţie la ora 19.10. Sâmbătă, de la ora 11.30, Victor Piţurcă va conduce antrenamentul oficial pe arena „Karaiskakis“, primele 15 minute urmând a fi deschise presei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite