A dat şase goluri în acest sezon şi poate fi eroul României în Grecia: Budescu a ales unde vrea să joace la Atena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Convocat, în premieră, la echipa naţională pentru o acţiune oficială, fotbalistul de 25 de ani a vorbit pe un ton optimisit înaintea partidei de duminică (ora 21.45, TVR1).

După Claudiu Keşeru, Constantin Budescu e cel mai prolific marcator în acest debut de sezon dintre jucătorii convocaţi de Victor Piţurcă pentru partida Grecia – România.

Fotbalistul Astrei are şase goluri în toate competiţiile şi abia aşteaptă să debuteze pentru tricolori într-o partidă oficială, după ce, la un moment dat, a fost folosit într-un amical cu Polonia. Acel joc n-a contat însă pentru palmaresul primei reprezentative.

„Am ajuns şi la echipa naţională, e prima selecţie şi sper eu să nu mă opresc aici. Pentru asta mă antrenez, pentru asta muncesc, ca să ajung la un nivel cât mai înalt. La echipa de club e altceva, dar aici o să mă ghidez după ceea ce-mi spune selecţionerul. Eu mă simt cel mai bine în spatele vârfului, dar vom vedea unde va fi nevoie de mine“, a declarat Budescu la Digi Sport.

El a vorbit şi despre întâlnirea de duminică: „Important e ca echipa să facă un joc bun şi să câştigăm. Ar fi extraordinar. După o victorie şansele cresc, dar trebuie să fii concentrat la toate meciurile şi să dai maximum. Sperăm ca ei (n.r. - grecii) să fie mai slăbiţi. O să-i studiem foarte bine şi să vedem care sunt punctele lor forte şi punctele lor slabe“.

Budescu a comentat şi ultimele informaţii apărute în presa arabă, potrivit cărora meciul cu Grecia va fi ultimul pentru Piţurcă la naţională. După întâlnirea de la Atena, selecţionerul ar urma să preia Al-Ittihad (Arabia Saudită).

„Domnul Piţurcă ne-a asigurat că nu e nimic, că va rămâne alături de noi“, a spus Budescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite