Eduard Novak, mesaj pentru Popovici: Ne înclinăm în faţa performanţelor tale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a postat, sâmbătă seară, un mesaj în social media prin care îl felicită pe David Popovici pentru performanţa de la Campionatul European de nataţie, el precizând că sportivul este un fenomen şi ne-a obişnuit să fie mereu cel mai bun.

“Când eşti atât de bun cum e David Popovici, e greu să mai surprinzi. Ne aşteptam la aur de la el, ne aşteptam la record mondial.

Ne pare rău, David, dar ne-ai obişnuit să fii întotdeauna cel mai bun! Eşti un fenomen şi eşti al nostru! Ne înclinăm în faţa performanţelor tale, pe care le reuşeşti mereu cu atât de mult firesc, încât faci ca totul să pară o joacă. Ştim că nu e aşa, că sunt rezultatele unor eforturi uriaşe şi îţi mulţumim pentru că, deşi ştii cât eşti de talentat şi de bine pregătit, rămâi modest, concentrat, ambiţios şi dornic să ne aduci bucurie!

Ai tot respectul meu, nu doar al unei ţări întregi!”, a scris Novak pe Facebook.

David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite