Dumitru Dragomir a oferit o declaraţie genială după aflarea veştii că Ion Crăciunescu a câştigat procesul cu FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir se aştepta ca instanţa să-i dea câştig de cauză lui Ion Crăciunescu în procesul cu FRF FOTO Răzvan Păsărică
Dumitru Dragomir se aştepta ca instanţa să-i dea câştig de cauză lui Ion Crăciunescu în procesul cu FRF FOTO Răzvan Păsărică

După ce Ion Crăciunescu a câştigat procesul cu FRF şi va trebui repus în funcţia de preşedinte al CCA, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede că forul condus de Mircea Sandu este obligat să respecte decizia instanţei, în caz contrar, FIFA şi UEFA putând sancţiona aspru federaţia.

Dumitru Dragomir e de părere că nu mai există nicio cale pentru ca FRF să ocolească repunerea în funcţie a lui Ion Crăciunescu. 

“Instanţele judecătoreşti o să ne dea linia, ce trebuie să facem şi ce nu. Are cineva curajul să nu pună în aplicare această decizie? Poate Mircea Sandu va înţelege odată că trebuie să expună toate lucrurile astea la FIFA şi UEFA. Am ajuns mai rău decât fiii ploii. 

Întrebaţi juriştii, că habar nu am ce o să se întâmple. Dacă justiţia română a spus aşa ceva, de ce să nu se respecte?! Crăciunescu trebuie repus în funcţie, cine are curajul să se opună? Mie îmi pare bine că se întâmplă treaba asta, ca să vadă şi Federaţia şi să se mişte puţin către FIFA şi UEFA. Dacă Avram va fi achitat, va veni automat în funcţie. Justiţia să facă ordinea ierarhică”, a precizat Dragomir  la DigiSport 1.

Ion Crăciunescu a câştigat procesul cu FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite