Dulgheru, spulberată în turul I de un outsider: în cât timp a fost învinsă şi câte game-uri a luat în două seturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Dulgheru (59 WTA) şi-a încheiat pregătirile pentru Wimbledon (29 iunie – 12 iulie) cu un rezultat care i-a zdruncinat încrederea în jocul ei.

Turneul de la Eastbourne (Marea Britanie) e ultimul pentru participante, înainte ca Wimbledon să treacă în centrul atenţiei.

Din păcate pentru Alexandra Dulgheru, jocul ei pe iarbă nu prea merge în acest moment. Luni, românca a fost învinsă categoric, în turul I, de Irina Falconi (SUA, 73 WTA), scor 6-1, 6-1. Meciul a durat o oră şi 17 minute şi a adus a doua înfrângere suferită de Dulgheru cu Falconi. Aceasta o învinsese pe jucătoarea din România şi în 2012, la Indian Wells.

Turneul de la Eastbourne a început de luni, însă fără Petra Kvitova, care a abandonat din motive medicale. Astfel, campioana de anul trecut de la Wimbledon va încerca să-şi apere titlul la All-England Club, fără să fi disputat vreun meci pe iarbă, în 2015.

„Am dureri în gât şi trebuie să rămân în pat, să beau ceai şi să mă odihnesc. Sper să mă refac până la Wimbledon. Voi rămâne aici, la Eastbourne, iar apoi voi pleca uşor către Londra“, a declarat Kvitova, potrivit Digi Sport.

La turneul de Eastbourne a jucat, luni seara, Irina Begu, dar nici ea nu s-a descurcat bine, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite