Duelul familiei Grigoraş, câştigat de tată. Buleică, eroul Pandurilor, după 3-0, în deplasare, cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a aruncat pe fereastră victorie neaşteptată din etapa trecută de la Cluj, 2-1 cu CFR. Ardelenii au fost surclasaţi sâmbătă, pe teren propriu, de către Pandurii, scor 3-0, într-un meci care a prilejuit o întâlnire, ca adversari, între fiul Alexandru şi tatăl Petre Grigoraş.

Liga I oferă rezultate şi meciuri extrem de palpitante. Spre exemplu, într-o etapă FC Braşov o învinge pe CFR, în propriul fief, apoi pierde fără drept de apel pe teren propriu, în faţa Pandurilor. 

A fost o partidă decisă însă de prestaţia excelentă a lui Alin Buleică, autorul unei duble. Jucătorul Pandurilor a deschis scorul în minutul 40, când a reluat cu capul din 3 metri, după o centrare din banda stângă şi un marcaj extrem de lejer al lui Serginho. Apoi l-a majorat, în minutul 75, după ce a trecut ca prin brânză de vreo trei-patru jucători de la Braşov. 

Trei minute mai târziu, antrenorul gazdelor, Adrian Szabo, a riscat totul, l-a trimis pe teren şi pe atacantul Alexandru Grigoraş (la primele minute în campionat pentru FC Braşov), dar de marcat au făcut-o tot oaspeţii, prin Roman (89)

3-0 pentru Pandurii, primul succes pentru gorjeni după patru meciuri fără victorie în Liga I. 

„E o victorie importantă, mai ales că eram într-o secetă de victorii. Am jucat mai pragmatic decât alte dăţi. Întotdeauna un tată îşi doreşte tot binele pentru fiul său, aş fi vrut să dea gol, cred că m-aş fi bucurat, dar să fi câştigat noi cu 3-1 sau 3-2“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul Pandurilor, după meci, la DolceSport. 

Deocamdată, Pandurii e pe 11, cu 15 puncte, patru puncte în urma celor de la FC Braşov. Ambele echipe mai pot pierde câteva poziţii, în funcţie de celelalte rezultate ale etapei a 14-a. 

Echipele de start: 

FC Braşov: Marinescu - Vagner, Diogo Santos, Leko, Serginho - C. Munteanu, Enceanu - M. Constantinescu, Ş. Moraru, Aganovic - L. Ganea

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Erico, Mevlja, Momcilovic - Nistor, Elton, Anton - Shalaj, Roman, Buleică

Citeşte şi 

Rezultat avantajos pentru Steaua: FC Braşov, victorie cu CFR Cluj, în Gruia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite