Două lesbiene fericite: Cea mai bună fotbalistă a lumii se căsătoreşte cu colega ei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marta (stânga) şi Toni formează un cuplu fericit
Marta (stânga) şi Toni formează un cuplu fericit

Brazilianca Marta (34 de ani) e o legendă vie a fotbalului feminin, deţinătoarea unor recorduri impresionante şi ambasador ONU. Acum, sud-americanca legitimată la Orlando Pride a ajuns în centrul atenţiei, după o poză postată pe Instagram.

Oficializarea relaţiilor dintre fete, colege de echipă, devine o practică tot mai des întâlnită în sporturile feminine.

Cele mai multe cazuri provin de la handbal, dar acum vom avea o căsătorie extrem de mediatizată şi în fobalul feminin. Ajunsă la echipa americană Orlando Pride în 2017, brazilianca Marta, o vedetă uriaşă, s-a îndrăgostit de colega ei, Toni Pressley (30 de ani), fundaş de meserie. Relaţia initimă dintre cele două s-a dezvoltat, chiar dacă, în 2017-2018, americanca de 30 de ani a fost împrumutată la o altă formaţie, Canberra United din Australia.

Şi după câţiva ani în care au fost doar prietene, acum Marta şi Pressley s-au mutat împreună, anunţând că se vor şi căsători, în curând. 

Anunţul a fost făcut de Marta, pe contul ei de Instagram, brazilianca, de şase ori cea mai bună fotbalistă a lumii, explicând, scurt, că ea şi Toni vor începe „un nou capitol“ în viaţa lor.

Marta
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite