Ţiriac, făcut „clovn“ de soţul Serenei Williams: Postare revoltătoare pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă războiul de la distanţă între preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) şi americanul de 37 de ani, după ce românul a catalogat-o pe soţia acestuia drept grasă, îndemând-o să iasă din tenis, dacă are decenţă.

Scandalul pornit de la o declaraţie oferită de Ion Ţiriac (81 de ani) pentru TVR, în care şeful tenisului românesc a spus că Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) ar trebui să se retragă din cauza vârstei şi pentru că ar avea multe kilograme în plus face ravagii, atât în România, cât şi în SUA.

După ce soţul Serenei Williams a avut o primă reacţie dură pe Twitter, despre care „Adevărul“ a scris aici, gaz pe foc a pus şi Ilie Năstase, care i-a acuzat pe Serena şi pe soţul ei că, de fapt, au „o problemă cu românii“.

Şi din păcate acest război de la distanţă ia amploare în mediul online. Acum, Alexis Ohanian a venit cu o nouă postare pe Twitter, în care a inclus şi o poză cu Ion Ţiriac. 

„A trebuit să-l caut pe Google. Şi am aflat că până şi fiica mea de trei ani are mai multe victorii în turneele de Grand Slam comparativ cu acesta“, a scris soţul Serenei, postând câteva capete de clovn la finalul mesajului, trimiterea la Ion Ţiriac fiind evidentă, după cum se poate vedea mai jos:

Ohanian
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite