Dinamo nu se mai opreşte în gări mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea a fost din nou omul decisiv pentru Dinamo, golurile sale aducând victoria „câinilor“
Andrei Cristea a fost din nou omul decisiv pentru Dinamo, golurile sale aducând victoria „câinilor“

„Câinii“ au bătut pe Internaţional Curtea de Argeş cu 3-1 şi încep să spere la titlu. Cornel Ţălnar spunea înainte de meci că, de frică, roş-albii trebuie să înscrie repede două-trei goluri. „Câinii“ se pare că nu au înţeles mesajul său şi, „de teamă“, au încasat-o rapid.

Dinamo n-a uitat că în tur Internaţional a învins chiar în Ştefan cel Mare, dând prima lovitură unei echipe care începuse campionatul cu gândul la titlu. La şase luni de la acel meci, scenariul părea să se repete, deoarece, după o jumătate de oră, Dolha scotea mingea din poartă.

Mai citiţi şi:

Crăciunescu: "A fost fault în atac la golul trei"

Filmul meciului poate fi văzut aici...

Daniel Stan l-a servit bine pe Apostu, care a marcat lejer de la 6 metri. Preocupat să dea sms-uri după telefonul său Vertu de câteva mii de euro, Borcea nu a văzut faza golului. În schimb, patronul argeşenilor, Benone Lazăr, era să cadă peste balustradă de fericire.

Soarta partidei s-a schimbat după pauză

La pauză, acţionarii dinamovişti au devenit subiect de glumă pentru fanii piteşteni, care au sancţionat jocul slab al bucureştenilor ironizând eternul vis de Champions League al conducerii „câinilor".

Repriza secundă avea totuşi să pună lucrurile pe făgaşul lor normal, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două formaţii. Andrei Cristea a egalat la o fază prelungită de atac a echipei sale, trimiţând mingea printr-o pădure de picioare şi învingându-l pe Marius Popa, care a fost prins pe picior greşit, fiind mascat de colegi. Apoi, Alexe a adus Dinamo în avantaj, marcând din careul de 6 metri al gazdelor. Scorul final l-a stabilit tot Andrei Cristea, căruia Marius Niculae i-a oferit un gol pe tavă, pasându-i liber în faţa porţii.

Ultimul gol, contestat de gazde

Jucătorii lui Internaţional au contestat această ultimă reuşită, considerând că „Săgeată" şi-a împins adversarul căruia i-a „furat" mingea. Cu sau fără acest gol, Dinamo a fost superioară adversarei, în special în repriza secundă, şi continuă cursa de recuperare a punctelor care au aruncat-o în afara poziţiilor fruntaşe ale clasamentului. Faţă de turul campionatului, „câinii" par mai stăpâni pe ei în meciurile cu echipele slab cotate, evitând, cel puţin până acum, surprizele neplăcute.

1 - 3

Internaţional: M. Popa - G. Matei, Chiricheş, Pintilii, Frăsineanu - E. Kone (82 Lazăr), Vezan (72 Răduţ), Menassel, Antohi (65 Abiodun) - Apostu, D. Stan. Antrenor: Ionuţ Badea
Dinamo: Dolha - Molinero, D. Grigore, L. Goian, Pulhac - Torje (79 D.
Kone), Boştină (65 Zicu), N' Doye, Ad. Cristea (46 Alexe) - An. Cristea, M. Niculae.
Antrenor: Cornel Ţălnar
Goluri: Apostu 30 / An. Cristea 58, 74, Alexe 67
Stadion Nicolae Dobrin
(Piteşti): 8.000
Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite